CV toestellen

Het lijkt zo gewoon om iedere kamer lekker te kunnen verwarmen. In Nederland heeft bijna 80% van de Nederlandse huishoudens Centrale Verwarming.

Centrale verwarming bestaat uit drie onderdelen: een cv ketel, een verspreidingssysteem en een thermostaat. De verspreiding van warmte door de woning gaat via leidingen, radiatoren, convectoren en/of wand-/vloerverwarming. Via de thermostaat heeft u grote invloed op de efficiëntie van het verwarmingssysteem én op de stookkosten.

Bent u op zoek naar een nieuwe cv ketel omdat deze niet meer functioneert, uw ketel verouderd is of omdat u wilt besparen met een schoner/economischer alternatief?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Fiers installatietechniek is niet voor niets partner van NEFIT. Een perfecte installatie een must is om de cv-ketel optimaal te laten presteren zodat u er op uw beurt maximaal van uw ketel kunt genieten! Welke installatie voor u geschikt is? Een vrijblijvend advies aan huis zodat wij uw thuissituatie kunnen zien is wenselijk.

Goed onderhoud en goed gebruik, verbetert comfort in huis, vermindert milieubelasting en bespaart u geld. Vraag naar het onderhoudscontract.

De installatie van centrale verwarming is iets waar u een installateur voor nodig heeft. 
Voor een advies op maat kunt u ons bellen op 0497 388333 


Aardwarmte

Er zit energie in de aarde, hoe kun je die energie benutten?

Met een warmtepomp. Een warmtepomp is een apparaat dat energie verplaatst, in dit geval in de vorm van 'warmte': energie wordt 'verpompt' van de plaats waar het beschikbaar is naar een plaats waar deze gewenst is. De pomp die dit doet is geen 'pomp' zoals u die waarschijnlijk in gedachte heeft maar een apparaat dat bestaat uit verschillende componenten: compressor*, verdamper, condensor, expansieventiel en een 'koelmiddel'.

Deze componenten samen bieden de mogelijkheid om op een bepaalde plaats warmte (energie) te ontrekken en deze op een andere plaats af te geven.
De werking van een warmtepomp is dan ook wel vergelijkbaar met de werking van een koelkast.

Aan de levensmiddelen in de koelkast wordt warmte onttrokken, zodat deze producten worden gekoeld. De onttrokken warmte wordt, met behulp van een koudemiddel, aan de achterkant van de koelkast (die zwarte buisjesconstructie) afgevoerd naar de omgevingslucht.

Zonne-energie

Warmwatervoorziening

Wanneer u een zonnepaneel of zonnecollectoren op uw dak plaatst, heeft u gratis warm water door zonlicht. Zelfs op een niet-zonnige dag in Nederland kunnen er watertemperaturen verkegen worden van minimaal 60 graden Celsius. U kunt dit hete water gebruiken voor bad en douche, centrale verwarming, vloerverwarming, zwembad, etc. Binnen afzienbare tijd verdient u de kosten van de installatie terug. Vervolgens heeft u alleen nog de voordelen van uw solaire warmwaterinstallatie!
Laat u vrijblijvend informeren. tel. 0497-388333

Stroomvoorziening

Het principe is heel simpel: het zonnepaneel bevat zonnecellen die uit twee lagen silicium bestaan en die zonlicht omzetten naar elektriciteit. De zonnepanelen zetten het zonlicht om in gelijkstroom. Met behulp van een omvormer wordt de gelijkstroom uit de panelen omgezet in wisselstroom en via uw huisinstallatie aan het openbare elektriciteitsnet geleverd. De opbrengst van zonnepanelen wordt niet alleen bepaald door de intensiteit van het licht. Ook de hellingshoek, temperatuur en oriëntatie van de zonnepanelen spelen een rol.
Laat u vrijblijvend informeren. tel. 0497-388333

Verwarming

Fiers installatietechniek verzorgt voor u, de complete verwarming in huis. Of het nu gaat om vloerverwarming, wandverwarming, radiatoren, convectors of designradiatoren... voor elke soort woning hebben we een passende oplossing. Ook kunt u, bij ons terecht voor cv-ketel vervanging. Wij verwijderen dan uw oude cv-ketel voeren deze af en plaatsen een toestel wat geschikt is voor uw woning. Ook hebben we een heel assortiment cv-ketels en zijn we dealer van Nefit cv- ketels. Op onze winkel ziet u een uitgebreid progamma wat we allemaal kunnen leveren.

Adres

  • Eikenbos 3
    5531 MZ Bladel

Contact

Open

Ma-vrij 8:00 - 17:00 uur
anders op afspraak